Awards

Digitale bouwaanvraag wint HB-plus innovatieprijs

Op 5 februari 2015 reikte HB-plus zijn Innovatieprijzen uit. Het project digitale bouwaanvraag van Ruimte Vlaanderen won in de categorie Radicaal Digitaal.

HB-plus (een tijdelijke handelsvennootschap van HP Belgium en Proximus) is de ICT-dienstenleverancier van de Vlaamse overheid, provinciale en lokale besturen. Met de Innovatieprijzen wil HB-plus projecten bekronen die verbetering of vereenvoudiging in de hand werken door middel van technologie.

De Innovatieprijzen waren ingedeeld in drie categorie├źn: het Nieuwe werken, Radicaal Digitaal en Open Overheid. Meer informatie over de drie winnaars en de bijhorende foto's vind je hier terug.

Eerder won het project digitale bouwaanvraag ook al een Innovatieprijs van technologiefederatie Agoria. 

 

Digitale bouwaanvraag wint Agoria e-Gov Award

In december 2014 reikte technologiefederatie Agoria de jaarlijkse e-Gov Awards uit. Het project digitale bouwaanvraag van Ruimte Vlaanderen won in de categorie Innovatie.

Agoria, de federatie van de Belgische technologische industrie, reikt elk jaar prijzen uit aan overheidsdiensten die beloftevolle informatiseringprojecten realiseerden. De prijzen worden toegekend in de categorie├źn Gebruiksvriendelijkheid, Rendabiliteit, Innovatie, Samenwerking, Gebruik van Open Data en Beste Project. Het project digitale bouwaanvraag van Ruimte Vlaanderen won de e-Gov Award voor Innovatie. Meer informatie hierover, en een overzicht van de overige winnaars, vind je terug op de website van Agoria.